T-stöd i betong direkt från fabrik

T-STÖD MED OLIKA YTOR


Våra stödmurar tillverkas med två olika ytor, grå eller frilagd.
Vid tillverkning av en frilagd yta läggs stenar i in i betongen och sedan tvättas den ren. Detta ger ett naturligt mönster och utseende.

Bygg stödmurar för vägar, lastplatser och parkeringsplatser. Vi anpassar elementen efter användningsområde och omgivning. Våra prefabricerade T-stödmurar står lika stadigt vid höjdskillnader och på plan mark. Därför har de också en given plats i många andra typer av byggobjekt.

T stöd i betong

Skräddarsydda T-stöd i Betong!

T-stöd i betong används för att bygga stödmurar som ger en stadig konstruktion och förblir stabil under många år tack vare att foten är formad som ett T och går åt båda hållen till skillnad från L-stöd vars fot enbart går åt ett håll. De kan användas till stödmurar, släntstöd, lastfickor och mycket annat. Konstruktionen är otroligt tålig och klarar av tyngre belastning och kan användas av privatpersoner i trädgården liksom vid vägar.

Vi levererar stödmurar med två olika typer av stenar, natursten eller dansk sjösten.

Frilagd yta, Natursten Frilagd yta eller Dansk sjösten. En grå yta är den naturliga betongytan och tillverkas slät eller rollad. Denna yta lämpar sig väl för att målas.

T stöd T stöd i betong

Läs våra vanliga frågor och svar om T-stöd i Betong

Hur bestämmer jag de rätta T Stöd måtten för mitt projekt?

För att bestämma rätt T Stöd mått bör du överväga flera faktorer, såsom den planerade höjden och längden på din stödmur samt den typ av belastning den kommer att utsättas för. Det är en stark rekommendation att kontakta en expert inom området för att säkerställa att dina T Stöd har lämpliga mått för ditt specifika behov. Vi ser fram emot din fråga om T-stöd.

Vad är fördelarna med att använda T Stöd istället för L-stöd?

Att välja T Stöd istället för L-stöd kan ge bättre stabilitet och stöd för ditt projekt, tack vare deras bredare bas och robusta konstruktion. Detta gör dem särskilt lämpliga för användning i områden med mjuk mark eller där det finns en hög risk för erosion.

Finns det specialdesignade T Stöd för hörninstallationer?

T Stöd hörn är speciellt anpassade för att ge en estetisk och funktionell lösning i hörn av stödmurar. Dessa hörnstöd säkerställer en stark och stabil anslutning mellan två sektioner av en mur, vilket bidrar till den övergripande strukturens hållbarhet. Kontakta oss så pratar vi vidare. 

När är det lämpligt att använda starka T-stöd i ett projekt?

Starka T-stöd är idealiska för projekt som kräver extra stabilitet, såsom höga stödmurar eller konstruktioner som utsätts för tunga belastningar. Deras förstärkta design och material säkerställer att de kan hantera dessa krävande förhållanden och bidra till en långvarig och säker konstruktion. Kontakta oss för att diskutera vilken lösning är bäst för ditt projekt. 

Vad kan jag förvänta mig när det gäller T Stöd pris?

T Stöd pris kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storlek, material och kvantitet. För att få en uppfattning om kostnaden är det bäst att kontakta leverantörer direkt för en offert. Vi ser fram emot din offertförfrågan.

Hur går jag tillväga om jag har en fråga om T-Stöd i betong?

Lämna din mailadress & ditt mobilnummer så ringer så kontakter dig vi dig för att vägleda dig rätt gällande dina frågor!

Fråga kring T-stöd i Betong

Vill du uppringd, lämna din mailadress eller mobilnummer så kontaktar vi dig. Svarar vardagar 07.00 - 16,00, måndag till fredag.