T-stöd i betong direkt från fabrik

T-STÖD MED OLIKA YTOR


Våra stödmurar tillverkas med två olika ytor, grå eller frilagd.
Vid tillverkning av en frilagd yta läggs stenar i in i betongen och sedan tvättas den ren. Detta ger ett naturligt mönster och utseende.

Bygg stödmurar för vägar, lastplatser och parkeringsplatser. Vi anpassar elementen efter användningsområde och omgivning. Våra prefabricerade T-stödmurar står lika stadigt vid höjdskillnader och på plan mark. Därför har de också en given plats i många andra typer av byggobjekt.

T stöd i betong

Skräddarsydda T-stöd i Betong!

T-stöd i betong används för att bygga stödmurar som ger en stadig konstruktion och förblir stabil under många år tack vare att foten är formad som ett T och går åt båda hållen till skillnad från L-stöd vars fot enbart går åt ett håll. De kan användas till stödmurar, släntstöd, lastfickor och mycket annat. Konstruktionen är otroligt tålig och klarar av tyngre belastning och kan användas av privatpersoner i trädgården liksom vid vägar.

Vi levererar stödmurar med två olika typer av stenar, natursten eller dansk sjösten.

Frilagd yta, Natursten Frilagd yta eller Dansk sjösten. En grå yta är den naturliga betongytan och tillverkas slät eller rollad. Denna yta lämpar sig väl för att målas.

T stöd T stöd i betong

Fråga kring T-stöd i Betong

Vill du uppringd, lämna din mailadress eller mobilnummer så kontaktar vi dig. Svarar vardagar 07.00 - 16,00, måndag till fredag.