Stödmur för din tomt: upptäck oslagbara fördelar

Kontakta oss för mer information.

Prisförfrågan

När det kommer till att skapa en stabil och säker terräng på din tomt, är en stödmur det självklara valet. Inte bara erbjuder den styrka och hållbarhet, men den kan också förvandla din trädgård till en verklig skönhet.

5 oslagbara fördelar med Stödmurar i betong

Hållbarhet och Styrka: Betong är känt för sin hållbarhet, och våra stödmurar är inget undantag. Oavsett om du väljer en stödmur i natursten eller betong, kan du vara säker på att den kommer att stå emot tidens tand.
Estetisk Attraktion: Från stödmur i natursten till stödmur av dansk sjösten, finns det en design som passar varje smak och stil.
Kostnadseffektivitet: Med konkurrenskraftiga stödmur betong pris, får du värde för dina pengar utan att kompromissa med kvaliteten.
Flexibilitet i Design: Oavsett om du vill ha en låg stödmur eller en hög stödmur, en rund stödmur eller en stödmur med trappa, har vi lösningen för dig.
Lätt att Bygga: Med våra prefab stödmurar blir det enklare än någonsin att bygga stödmur själv eller med professionell hjälp.

Stödmur för varje behov

Stödmur för Slänter och Sluttningar

Behöver du en lösning för en sluttande tomt eller en slänt? Våra stödmurar i betong är perfekta för att ge stabilitet och förhindra erosion.

Stödmur för Garageuppfart och Terrassering

Skapa en jämn och stabil yta för din garageuppfart eller terrass med våra stödmurar. De är inte bara funktionella, men också estetiskt tilltalande.

Stödmur för Trädgård och Landskap

Förvandla din trädgård med en snygg stödmur. Oavsett om du vill ha en stödmur av natursten, sten eller en mursten stödmur, har vi det du behöver.

 

Vanliga Frågor om Stödmurar

Vad är fördelarna med att bygga en stödmur i betong jämfört med andra material?

En stödmur i betong är hållbar, kostnadseffektiv och erbjuder en mängd designalternativ. Den kan också enkelt anpassas efter dina specifika behov och estetiska preferenser.

Hur bestämmer jag vilken typ av stödmur som passar bäst för min tomt?

Det beror på din tomts specifika behov och utmaningar. Vi rekommenderar att konsultera med en expert för att bestämma vilken typ av stödmur som skulle vara bäst.

Är det möjligt att bygga en stödmur själv?

Ja, med våra prefab stödmurar kan du enkelt bygga en stödmur själv. Men för större eller mer komplexa projekt rekommenderar vi att anlita en expert.

Hur länge håller en stödmur i betong?

Med rätt skötsel och underhåll kan en stödmur i betong hålla i flera decennier. Det är en långsiktig investering för din tomt.

 

Med våra stödmurar får du inte bara en funktionell lösning, utan också en estetisk tillgång till din trädgård eller tomt. Välj rätt, välj stödmur från Konstbetong!

L-stöd i betong för starka stödmurar

Allt från standardmått till måttanpassande l-stöd lösningar i betong. L-Stöd är en produkt som passar perfekt när det kommer till att bygga starka stödmurar som passar till lastplatser, terrasser, parkeringsplatser, markarbteten och ännu mer.  Hos oss kan du beställa stödmurar i standardhöjder eller specialbeställa stödmurar om man exempelvis vill ha sluttande stöd, mönstergjuten yta eller kanske i andra vinklar. Vill du beställa L-stöd i andra mått än våra standardhöjder kan du kontakta oss.

T-stöd i betong för starka stödmurar

T-stöd med olika ytor. Våra stödmurar tillverkas med två olika ytor, grå eller frilagd.
Vid tillverkning av en frilagd yta läggs stenar i in i betongen och sedan tvättas den ren. Detta ger ett naturligt mönster och utseende. Stödmur av sten, natursten och dansk sjösten Vi levererar stödmurar med två olika typer av stenar, natursten eller dansk sjösten. Frilagd yta, Natursten Frilagd yta, Dansk sjösten En grå yta är den naturliga betongytan och tillverkas slät eller rollad. Denna yta lämpar sig väl för att målas.

Fråga kring Våra BetongStöd

Vill du uppringd, lämna din mailadress eller mobilnummer så kontaktar vi dig. Svarar vardagar 07.00 - 16,00, måndag till fredag.