VI är experter inom betong!

Prisförfrågan

Mer om betong och våra produkter

Vi arbetar med betong i olika former och har en lång erfarenhet inom området. Betong är ett av våra viktigaste byggmaterial och är användbart till mycket. Vi har alltid ett stort lager för att kunna leverera produkter snabbt och effektivt. Vi kan hjälpa dig med betonggris, betongtrappor, L-stöd och mycket fler betongvaror. 

Vad är betong?

Betong är vår grundpelare och det som gör att vi kan uppnå den välfärd som efterfrågas i dagens samhälle. Betong har många bra egenskaper som gör det till ett sånt fantastiskt byggmaterial. Betong är gjort av cement, berg och grus vilket gör att all betong går att återvinna till 100 procent. Betong har en otroligt lång livslängd vilket gör att det det är ett bra alternativ när man vill ha produkter som ska hålla i längden som exempelvis ett stoppblock för att förhindra oönskad trafik.

Hur arbetar vi med betong

Hos Krokstrands konstbetong arbetar vi med betong på olika sätt i olika former. Vi vill kunna erbjuda bra produkter som håller i längden.  Vi tillverkar betongtrappor och dessa tillverkar vi av två olika typer, helgjutna terrängtrappor eller lösa blocksteg. Hos oss erbjuder vi även betonggris eller även känt som stoppblock. Dessa är användbara när man behöver stänga av en väg tillfälligt eller permanent. Betonggris tillverkas i två olika varianter, antingen med hål för skyltning eller utan hål. Ett perfekt sätt att spärra av vägar och för att påvisa gångväg genom en betonggris som blockerar för biltrafik. Inom betong erbjuder vi även L-stöd. Våra L-stöd är lika stadiga vid höjdskillnader som på plan mark. Vi tillverkar L-stöd i betong i standardmått men erbjuder även skräddarsydda mått som passar det du behöver. 

 

Bra betongprodukter med snabba leveranstider

Vi på Krokstrand konstbetong erbjuder alltid bra produkter med bra leveranstider. Vi har ett stort lager där vi kan hålla produkter för att kunna erbjuda en snabb leverans. Vi har under en lång tid arbetat med betong och vi har erfarenheten för att hjälpa dig med vad du behöver, oavsett om det är en stor eller liten order du behöver. Vet du inte vad för produkt du behöver eller vad som passar ert projekt bäst, är man alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning. Våra produkter i betong har många fördelar och speciellt har det en lång livslängd vilket gör att det oftast blir en engångskostnad för er. 

 

Välkommen att kontakta oss vi frågor kring våra produkter, rådgivning eller beställning. Ring oss på 0526-320 17 eller kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna. 

 

Fråga kring Våra Betongvaror

Vill du uppringd, lämna din mailadress eller mobilnummer så kontaktar vi dig. Svarar vardagar 07.00 - 16,00, måndag till fredag.